Payleven is een mobiel betaalsysteem waarmee u altijd en overal pin- en creditcardtransacties kunt accepteren via uw smartphone of tablet en de payleven PIN-reader in combinatie met de gratis payleven app.Payleven biedt een scala aan voordelen ten opzichte van traditionele betaalsystemen:

 • Lage kosten:
  payleven is de voordeligste manier om pin- en creditcardtransacties te accepteren, met name voor kleine en mobiele ondernemers, omdat er geen vaste of andere verborgen kosten zijn.
 • Gemakkelijk:
  Na uw registratie kunt u snel starten met het accepteren van betalingen via payleven, zonder enige verplichting of maandelijkse vaste kosten.
 • Mobiel:
  payleven is mobiel. Met payleven kunt u overal bankkaart- en creditcardtransacties accepteren met uw smartphone/tablet en dataverbinding (3G/4G of WiFi).
 • Veilig:
  payleven voldoet aan de strengste veiligheidsnormen.

payleven-2payleven-2apayleven-1
  

Hoe werkt het ?

Het betaalsysteem van payleven werkt met een app en een externe PIN-reader die via Bluetooth aan de smartphone of tablet van de ondernemer wordt gekoppeld. Om een betaling te doen voert de ondernemer het bedrag en eventueel de omschrijving van het product of de dienst in. De klant steekt vervolgens zijn pinpas of creditcard in de PIN-reader en voert hierop zijn pincode in. Als de betaling verstuurd is heeft de ondernemer nog de optie het e-mailadres van de klant in te voeren in de app voor ontvangst van het betalingsbewijs. Na verwerking verschijnt de transactie in het betaaloverzicht, van waaruit de ondernemer ook gemakkelijk betalingen kan beheren, betalingsbewijzen opnieuw kan versturen en zo nodig terug stortingen kan doen.

Kan het nog makkelijker ??

Payleven