Ruzie met de pinautomaat die blijft beweren dat je rood staat ? Iets meer extra bestedingsruimte nodig ? Net een mooie deal kunnen sluiten maar je loon is nog niet binnen ?, kortom je hebt een klein geldbedrag van 100 tot 800 Euro nodig dat je binnen 15 tot 45 dagen weer kunt terug betalen ? Dan ben je bij Ferratum aan het juiste adres.Ferratum is een Europese marktleider in het verstrekken van minileningen. De aanbieder is sinds 2005 over de hele wereld actief. Met een transparante werkwijze en klantgerichte dienstverlening zijn er vele tevreden klanten die een minikrediet hebben afgesloten voor wat extra bestedingsruimte.Je kunt je nu gratis bij Ferratum.nl inschrijven en lid worden van hun online geldservice.
Als je minimaal 21 jaar bent, en een vaste baan of vast inkomen hebt dan ben een paar stappen verwijderd van een extra voorschotje dat je bij Ferratum kunt lenen.

Minilening: Lenen tot 800 euro

Onderzoek van het Finse Ferratum

Niet kunnen pinnen komt niet alleen voor bij Nederlanders met een lager dan modaal inkomen (47%) of modaal inkomen (44%). Ook bij ruim een kwart (26%) van de Nederlanders met een bovenmodaal inkomen komt het voor. Bijna twee derde (64%) geeft aan dan geld te kort te komen voor de eerste levensbehoeften, zoals de boodschappen. Gevolgd door uitgaven aan kleding (28%) en uitgaan (22%).