Spoedlening

Een Spoedlening? Je hebt ruzie met de pinautomaat die blijft beweren dat je rood staat ? Iets meer extra bestedingsruimte nodig ? Net een mooie deaspoedleningl kunnen sluiten maar je loon is nog niet binnen ? Kortom je hebt een klein geldbedrag van 100 tot 1000 Euro nodig dat je binnen 45 dagen weer kunt terug betalen ? Dan ben je bij Saldodipje aan het juiste adres.

Saldodipje is een Europese marktleider in het verstrekken van minileningen en plusleningen. De aanbieder is sinds 2005 over de hele wereld actief. Met een transparante werkwijze en klantgerichte dienstverlening zijn er vele tevreden klanten die een spoedlening hebben afgesloten voor wat extra bestedingsruimte.

Je kunt je nu gratis bij Saldodipje inschrijven en lid worden van hun online geldservice.
Als je minimaal 18 jaar en maximaal 75 jaar bent, en een vaste baan of vast inkomen hebt dan ben een paar stappen verwijderd van een extra voorschotje dat je bij Saldodipje kunt lenen.

Spoedlening: Lenen tot 1000 euro

Onderzoek door Saldodipje

Niet kunnen pinnen komt niet alleen voor bij Nederlanders met een lager dan modaal inkomen (47%) of modaal inkomen (44%). Ook bij ruim een kwart (26%) van de Nederlanders met een bovenmodaal inkomen komt het voor. Bijna twee derde (64%) geeft aan dan geld te kort te komen voor de eerste levensbehoeften, zoals de boodschappen. Gevolgd door uitgaven aan kleding (28%) en uitgaan (22%).

Pluslening

Maar het blijkt dat een groter geldbedrag nodig is. Een bedrag waar je normaal een persoonlijke lening of doorlopend krediet voor moet afsluiten? Kijk dan ook eens naar de Pluslening van Saldodipje.

Een Pluslening is eigenlijk en aaneen koppeling van enkele minileningen. Hiermee kun je tot 2500 euro in een keer opnemen en je lost dit bedrag in een periode van 4 manden weer af. Kan het nog gemakkelijker?